dweilen geoliede houten vloer


Geoliede houten vloeren dweilen Ouders Online.
Geoliede houten vloeren dweilen. Ik heb een geoliede houten vloer, advies voor het onderhoud was om de vloer te dweilen met triptrap natuurzeep gisteren een nieuwe fles gekocht. ik kreeg een rolberoerte 1750, voor 1 liter natuurzeep. Waar dweilen jullie je vloer mee?
WOCA Houtbescherming Onderhoud olievloer.
WOCA Natuurzeep wordt gebruikt voor de regelmatige reiniging en bescherming van alle hout in huis. De originele Vileda swepmop is absoluut de beste mop om een WOCA vloer mee te onderhouden. WOCA Olie Conditioner is een mild onderhoudsmiddel voor de reiniging en het onderhoud van geoliede en met oliewax behandelde vloeren. Masterzeep wordt gebruikt voor het reinigen van alle soorten houtoppervlakken, ongeacht de houtsoort of de oppervlaktebehandeling. WOCA Intensiefreiniger wordt gebruikt voor de grondige reiniging van houtoppervlakken in huis, zoals meubels, panelen, etc. Onderhoudsolie voor geoliede vloeren. Onderhoudsolie wordt gebruikt voor het onderhoud van geoliede vloeren. Natuurzeep in sprayflacon. WOCA Natuurzeep in Spray is ideaal voor het reinigen en onderhouden van geoliede, en met zeep behandelde oppervlakken. Easy Neutralizer wordt gebruikt om zwarte vlekken in eiken te verwijderen, die veroorzaakt zijn door reacties met het looizuur in het hout. Onderhoudspasta voor Houten Vloeren.
DevoNatural Soap reinigende houtzeep DevoNatural.
Voor basisbehandeling van houten vloeren en natuursteen dient de ondergrond steeds uniform zuiver geschuurd en ontvet te zijn. Voorbereiding product: goed schudden voor gebruik. Voor periodiek onderhoud: Doseer 100 tot 200 ml DevoNatural Soap op 10 L water. Daarna de parketvloer of natuursteenvloer dweilen met deze zeepoplossing. Spoel mop of dweil regelmatig uit. Als basisbehandeling van zachthouten vloeren: Doseer 1 L op 10 L water. Breng deze zeepoplossing aan met borstel en masseer ze goed in het hout/de natuursteen. Herhalen tot vloer verzadigd is. Men kan handmatig schrobben of dweilen en voor grote oppervlakten de rotatieve machine met vloeistoftank gebruiken. Men dweilt wel na, maar zonder te spoelen. Overloopbaar: afhankelijk van porositeit van de ondergrond en de aangebrachte hoeveelheid van 30 minuten tot 1.30u. Verwerkingstemperatuur: 5 tot 30C. Reiniging gereedschap: dweilen en moppen na gebruik goed spoelen met water. Onderhoud: verder onderhoud met DevoNatural Soap. Zie ook de DevoNatural onderhoudsfiche voor geoliede vloeren.
Olie Conditioner.
Op basis van olie en zeep. Olie Conditioner wordt gebruikt voor het behandelen en opfrissen van geoliede houten vloeren. Olie Conditioner Naturel wordt gebruikt voor naturel en gekleurd geoliede vloeren, en Olie Conditioner Wit voor wit geoliede vloeren. Olie Conditioner combineert een efficiƫnte reiniging met een gelijktijdige oliebehandeling van het hout. De olie dringt diep in de poriƫn van het hout en vormt een matte beschermende laag. Schud de bus krachtig voor gebruik. Zorg ervoor dat de vloer voor de behandeling stofvrij is.

Contacteer ons

tweedehands landelijke lusters
lusters met led verlichting
dweilen geoliede houten vloer
tweedehands lusters
kristallen lusters onderdelen
tweedehands lusters te koop
marokkaanse lusters
lusters voor keuken
kristallen lusters antwerpen
houten vloer dweilen