natuurstenen vloer reinigen met stoomreiniger


Waarom een natuurstenen vloer schoonmaken belangrijk is en hoe je dit doet.
Reinigen met een stoomreiniger is een goed alternatief. Wanneer je gaat reinigen met een stoomreiniger worden daar geen chemische middelen bij gebruikt. Het is waterdamp met een hoge temperatuur die onder druk op de tegels wordt gespoten. Het vuil zal hierdoor zeker worden verwijderd. Schuren, slijpen en polijsten van je vloer. Indien je een natuurstenen vloer hebt, zal je na een bepaalde tijd de marmeren of hardstenen vloer moeten schuren of slijpen.
stoomreiniger
Marmervloer reiningen met stoom.
Bij kalkhoudende steensoorten kan de toplaag worden verdicht met behulp van chemicalin waardoor deze weer gaat glanzen. Dit noemt men kristalliseren. Deze methode is geschikt voor een dof geworden vloer die hooguit lichte beschadigingen heeft. De aldus verkregen glanslaag is erg dun en verdient een beschermlaag. Dit is absoluut werk voor de vakman! Advies van een speciaalzaak voor natuurstenen vloeren.
lening simuleren
Advies over stoomreinigers Coolblue.
Stoomreinigers zijn nog relatief onbekend bij het grote publiek, maar deze handige apparaten hebben werkelijk oneindige mogelijkheden als het op schoonmaken aankomt. Want of je nu een fornuis gemakkelijk grondig wilt reinigen, de toiletpot of de vloer, je maakt met een stoomreiniger alles gemakkelijk hygiënisch schoon.
backlinks
Instructie video: Reinigen van vloer, natuursteen, tegels of plavuizen. YouTube.
schoonmaakgemakthuis 28743, views. Schoonmaken deuren met microvezel interieur mop Duration: 454. schoonmaakgoeroe 9064, views. Instructie video: Regelmatig schoonmaken van badkamer of douche Duration: 328. Jur 6789, views. Instructie video: Professioneel reinigen vloer voor winkel en bedrijf Duration: 619. Jur 4555, views.
natuurstenen vloer
Zo maakt u een natuurstenen vloer schoon Nibo Stone.
Voor een langzamere verzadiging kun je er ook voor kiezen de natuursteen vloer wekelijks te dweilen met een dweilwas. Hiermee reinig je niet alleen de vloer, maar voorzie je deze van een dunne waslaag die de vloer vuilafstotend, anti-statisch en minder glad maakt. IMPREGNEREN VAN JE NATUURSTENEN VLOER.
Natuursteen schoonmaken met gewenst resultaat, een stralende vloer.
Als je een hoogglans vloer mooi vindt, weet dat deze minder praktisch is met kinderen en huisdieren. Als je meer kiest voor praktisch en een natuurlijke uitstraling wilt behouden van het natuursteen dan kies je voor een gezoete natuurstenen vloer.
vloer zuiver krijgen Bouwinfo.
We hebben nu een 2-tal maand een kärcher stoomreiniger gekocht soort stofzuiger die stoom blaast. Hiermee kunnen we zonder product reinigen, enkel met hete stoom. Na 1ste keer waren er nog een paar strepen van overgebleven producten die op de stenen plakten. Na de 2 de keer was alles kraaknet. En alles gaat ook nog eens dubbel zo snel als dweilen.je hoeft maar 1 keer over de vloer te gaan.
Wat kan een stoomreiniger? Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Wat veel mensen niet weten is dat stoomreinigers bij praktisch al die klussen uitkomst kan bieden. Met een stoomreiniger is het hygiënisch reinigen van je ramen, sanitair, vloer en keuken een fluitje van een cent. Expert Woning Huishouden. Gepubliceerd op: 23 april 2013.

Contacteer ons

natuurstenen vloer reinigen met stoomreiniger
lusters massive
ramen kuisen
schouw kuisen
kuisen met dienstencheques
schouw kuisen prijs
onderhoud natuursteen vloer binnen
reinigen natuursteen
natuursteen schoonmaken met schoonmaakazijn
natuursteen reinigen buiten
antieke lusters
zwarte lusters