kuisen


Kuisen / schoonmaken.
bij kuisen Kuisen is correct in figuurlijke betekenis: zijn taal kuisen, een gekuiste versie van een boek. Niet gebruiken voor: het huis schoonmaken, de groenten schoonmaken reinigen is ouderwets, schoenen poetsen, zilver poetsen, de vloer schrobben met een bezem, de kamer even opvegen of aanvegen, de straat schoonvegen, de ramen zemen of lappen, de spatten wegvegen.
kuisen Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
Doug, ik wou dat ik kon, maar ik moet mijn oven kuisen zodat ik mijn hoofd er kan insteken en zelfmoord plegen. Doug, j'aurais' aimĂ©, mais je dois nettoyer mon four, et me mettre la tĂȘte dedans pour me tuer.
kuisen Vertaling Nederlands-Frans.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: kuisen DE kuisen EN kuisen ES. Definities op Encyclo.nl: kuisen 4x. Vertalingen kuisen NLFR. k y s n.
Kuis-vacatures december 2017 Indeed.com.
Kuisen, wassen, schillen en snijden van groenten fruit. Keukenmedewerker te Puurs. 8 dagen geleden vacature opslaan meer. Toon alle Vacatures in Puurs. Lees meer over werken bij Iss Belgium Arbeiders/ouvriers. Arbeider / inpakker nacht. Adecco 11.265 reviews Wevelgem. Kuisen rond de machine.
kuisen vervoegen Nederlands alle vervoegingen van kuisen.
Toekomende tijd I. ik zal kuisen. jij zult kuisen. hij/zij/het zal kuisen. wij zullen kuisen. jullie zullen kuisen. zij zullen kuisen. Toekomende tijd II. ik zal gekuist hebben. jij zult gekuist hebben. hij/zij/het zal gekuist hebben. wij zullen gekuist hebben.
Schouw kuisen: werkwijze en prijzen schouwveger.
Tijdig je schouw kuisen kan je heel wat voordelen opleveren. Bovendien is het in sommige gevallen zelfs verplicht om de schoorsteen te laten vegen. Hier kom je meer te weten over het kuisen van de schouw en de prijzen van een schoorsteenveger.
Handige tip om je paprika's' te kuisen.
Er zijn nu eenmaal groentes die je al doen blazen als je ze in de rekken ziet liggen. Niet omdat je ze niet lekker vindt, maar gewoon omdat je weet dat het niet gemakkelijk is ze te kuisen voor je ermee aan de slag kunt.
Hoe laptopscherm kuisen?
View Forum Posts. Hoe laptopscherm kuisen? Als ik binnen zit valt het heel goed meer, maar nu zit ik buiten en mijn scherm is vol met stof en vingers. Hoe kan i kdit kuisen? 10 juli 2005, 1551: 2. View Forum Posts.

Contacteer ons

kostuum broek
natuurstenen vloer reinigen
onderhoud natuurstenen vloer
natuurstenen vloer schoonmaken
onderhoud natuursteen vloer
natuursteen vloer onderhoud
Toilet Beurt
oven kuisen
oven poetsen
oven uitkuisen
vette ramen
zeemvel wassen