natuurstenen vloer schoonmaken


Natuursteen schoonmaken: praktische tips Dedoruin.
Natuursteen schoonmaken: praktische tips. Nieuws donderdag, 17 december 2015 0000.: Een natuursteen vloer is erg duurzaam, slijtvast en met de juiste onderhoudsproducten makkelijk te onderhouden. In deze blogpost geven we jou praktische tips voor het onderhoud van je natuursteen vloer, zodat deze zijn natuurlijke schoonheid blijft behouden.
Natuursteen schoonmaken met gewenst resultaat, een stralende vloer.
En begin met het professioneel schoonmaken van je natuurstenen vloer. Nog meer schoonmaken? Klik voor meer informatie over: badkamer ontkalken tegels schoonmaken wc schoonmaken vloeren schoonmaken ramen schoonmaken interieur schoonmaken huiskamer schoonmaken badkamer reinigen wc reinigen tegels schoonmaken. Schoonmaak tips instructies.
Zo maakt u een natuurstenen vloer schoon Nibo Stone.
Voor een langzamere verzadiging kun je er ook voor kiezen de natuursteen vloer wekelijks te dweilen met een dweilwas. Hiermee reinig je niet alleen de vloer, maar voorzie je deze van een dunne waslaag die de vloer vuilafstotend, anti-statisch en minder glad maakt. IMPREGNEREN VAN JE NATUURSTENEN VLOER.
Oude natuurstenen vloer opfrissen Bouwinfo.
In m'n' huis van in de jaren 30 ligt op meerdere plaatsen hall, keuken, badkamer, toiletten en zelfs de volledige kelder een natuurstenen vloer die structureel in goede staat is maar waar de tand des tijds natuurlijk een beetje op gespeeld heeft: de vloer is nogal dof geworden en heeft links en rechts wat kleine beschadigingen zoals putjes of diepere krassen.
Hoe verwijder je vlekken uit natuursteen?
Daarom zijn kalkverwijderaars en natuursteen grote vijanden. Vooraleer je met een kalkreiniger aan de slag gaat, bijvoorbeeld in de keuken of badkamer, dek dan al het marmer of graniet eerst af. Wees ook alert dat er geen druppeltje op je natuurstenen vloer valt.
Onderhoud van natuurstenen vloeren reinigen geen zand vermijd water glanzende vloer preventie.
De dag nadat de voegen van de natuurstenen vloer geplaatst zijn, moet je de vloer poetsen met water en zeep. Zo ben je zeker dat de cementsluier volledig verdwenen is en dat de voegstructuur goed glad is. Vanaf nu mag je de vloer twee keer per week reinigen en verzadigen met natuurlijke zeep totdat je het gewenste resultaat bekomt. Ben je de cementresten vergeten weg te nemen? Gedroogde resten moet je verwijderen met een zuurhoudend reinigingsmiddel, tenminste als het oppervlak bestand is tegen zuren. Kalksteen, marmer en cementtegels kunnen er niet mee behandeld worden. Na de behandeling dien je enkele keren te spoelen met water. Kalkhoudende steen met cementresten kan je schoonmaken met een niet-zuurhoudend reinigingsproduct dat speciaal ontworpen werd voor deze steen.
Hoe natuursteen reinigen de gouden raad van Tante Kaat.
Je kan niet-gepolijste ruwe natuursteen reinigen door hem af te borstelen met een staalborstel of staalwol. Gebruik op een natuurstenen vloer nooit een detergent, dus ook geen afwasmiddel! Maak de vloer alleen schoon met zachte zeep of een product op basis van lijnolie.
André Celis.
Lithofin MN Glans en Schoon. Een periodiek glans-onderhoud van gepolijste natuursteen vloeren. Voor het occasioneel opfrissen van de glans van gepolijst marmer en andere fijngeslepen natuursteen. Vormt een fijne oppervlaktelaag en is de ideale extra verzorging voor alle glanzende vloeren.

Contacteer ons

kostuum broek
natuurstenen vloer reinigen
onderhoud natuurstenen vloer
natuurstenen vloer schoonmaken
onderhoud natuursteen vloer
natuursteen vloer onderhoud
Toilet Beurt
oven kuisen
oven poetsen
oven uitkuisen
vette ramen
zeemvel wassen