natuursteen vloer schoonmaken


Natuursteen schoonmaken: praktische tips Dedoruin.
Natuursteen schoonmaken: praktische tips. Nieuws donderdag, 17 december 2015 0000.: Een natuursteen vloer is erg duurzaam, slijtvast en met de juiste onderhoudsproducten makkelijk te onderhouden. In deze blogpost geven we jou praktische tips voor het onderhoud van je natuursteen vloer, zodat deze zijn natuurlijke schoonheid blijft behouden.
André Celis.
Onderhoud en reiniging. GDPR André Celis Natuursteen. U bent hier: Onderhoud en reiniging Natuursteen binnenshuis. Onderhoud en reiniging van natuursteen binnenshuis. Lithofin MN Vuiloplosser. Voor het grondig reinigen van alle natuursteen. Verwijdert algemene vervuiling, vettige verontreinigingen, resten van vloerverzorgingsmiddelen, glanslagen enz.
Zo maakt u een natuurstenen vloer schoon Nibo Stone.
HOE HOUD JE JE NATUURSTEEN VLOER ALS NIEUW? Natuursteen tegels, Schoonmaken van tegels EEN NATUURSTEEN VLOER GAAT EEN LEVEN LANG MEE. Natuursteen staat bekend om zijn duurzaamheid en slijtvastheid. Het onderhoud van natuursteen is eenvoudig en niet bewerkelijk, mits de juiste onderhoudsmiddelen worden toegepast.
Schrobben verboden: zo maak je natuursteen schoon Het Nieuwsblad.
Natuurstenen vloeren maak je schoon met een vochtige dweil en water waaraan een beetje zacht schoonmaakproduct is toegevoegd. Gebruik zeker geen producten met een te hoge pH-waarde bijvoorbeeld azijn, want dat kan de vloer onherstelbaar beschadigen. Gebruik evenmin soda op natuursteen. Dit type vloeren schrobben is ook geen goed idee. Meer schoonmaaktips vind je in De Grote Schoonmaak Bijbel, een uitgave van Lannoo en Het Poetsbureau. Nog een vraag over schoonmaken?
Oude natuurstenen vloer opfrissen Bouwinfo.
Daarnaast ook de nodige schuurvellen, een zwarte pad of borstelpad voor de grondige schoonmaak en twee witte pads voor het kristalliseren. De vloer grondig schoonmaken stofzuigen en dweilen en daarna nog eens met een dieptereiniger/ontvetter erover, best in combinatie met de zwarte pad of borstelpad op de machine.
Hoe natuursteen reinigen de gouden raad van Tante Kaat.
Je kan niet-gepolijste ruwe natuursteen reinigen door hem af te borstelen met een staalborstel of staalwol. Gebruik op een natuurstenen vloer nooit een detergent, dus ook geen afwasmiddel! Maak de vloer alleen schoon met zachte zeep of een product op basis van lijnolie.
Onderhoud van natuurstenen vloeren reinigen geen zand vermijd water glanzende vloer preventie.
Vanaf nu mag je de vloer twee keer per week reinigen en verzadigen met natuurlijke zeep totdat je het gewenste resultaat bekomt. Ben je de cementresten vergeten weg te nemen? Gedroogde resten moet je verwijderen met een zuurhoudend reinigingsmiddel, tenminste als het oppervlak bestand is tegen zuren. Kalksteen, marmer en cementtegels kunnen er niet mee behandeld worden. Na de behandeling dien je enkele keren te spoelen met water. Kalkhoudende steen met cementresten kan je schoonmaken met een niet-zuurhoudend reinigingsproduct dat speciaal ontworpen werd voor deze steen. Handel preventief en houd zand zo veel mogelijk buitenshuis. Op natuursteen wordt zand haast schuurpapier.
Waarom een natuurstenen vloer schoonmaken belangrijk is en hoe je dit doet.
Waarom je natuurstenen vloer schoonmaken belangrijk is en hoe je dit doet. Published by Redactie on 27 juli 2017. Natuursteen tijdig en regelmatig schoonmaken is belangrijk. Om te voorkomen dat een natuurstenen vloer zijn glans verliest, is het verstandig om hem met een vaste regelmaat schoon te maken.

Contacteer ons

muffe geur slaapkamer
ramen lappen in de zon
glazen wassen zonder strepen
natuursteen vloer schoonmaken
hoe kuisen
toiletrand
landelijke lusters
lusters landelijke stijl