ramen lappen in de zon


Hoe krijg ik de ramen streeploos schoon.
Week de zeem een nachtje in karnemelk, en hij wordt weer zo goed als nieuw. De ramen wassen als de zon erop staat. De ramen drogen te snel en dan krijg je sneller vegen en strepen. o.a.Claudette Halkes en Annemarieke Piers, Schoon!
Ramen
Ramen lappen op 10 wijzen Het Nieuwsblad.
Geef een zoekterm in. Ramen lappen op 10 wijzen. 14/11/2010 om 1318: door Aaike De Saedeleer Print Corrigeer. Foto: Yvan De Saedeleer. Een ui in een emmer water, een scheutje ammoniak of opblinken met krantenpapier? Ecologisch, huismerk of flashy fles? Zijn onze grootmoeders nog steeds zo doeltreffend als ze zelf beweren of worden ze stilaan van hun troon gestoten door de grote merken? Weekend nam, samen met de Gentse Glaswasserij Roegiers, de proef op de som en ging op zoek naar het ultieme reinigingsproduct voor je ramen. GEKOCHT BIJ: Delhaize. HET OORDEEL VAN DE GLAZENWASSER: De gebruiksaanwijzing vermeldt dat je de vloeistof niet mag gebruiken in volle zon: al een aanwijzing dat het resultaat waarschijnlijk gestreept zal achterblijven.
leningen
Tips en trucs: ramen lappen als een pro Waar is Mam.
On: 20 januari 2016. In: Huishouden, Schoonmaken. Tagged: huishouden, poetsen, ramen lappen, schoonmaken. With: 2 Comments. Tips en trucs: ramen lappen als een pro. Ik kan niet zeggen dat ik het ramen lappen erg vind. Wel het gedoe er omheen. Je vitrage en gordijnen eraf halen, wassen of uithangen, de planten of andere accessoires weghalen, dit poetsen. Dan het keukentrapje halen, een sopje maken. Buiten de ramen lappen gaat natuurlijk iets makkelijker. En als je daar knoeit is het ook niet erg. Maar wel telkens trap op, trap af. Voordat je écht aan het ramen lappen bent heb je al heel wat handelingen verricht. Maar als die ramen dan eenmaal weer blinken dan ben ik een gelukkig mens. Een paar tips. Lap geen ramen als de zon erop schijnt zowel buiten als binnen niet, dit veroorzaakt strepen, en dat is het laatste wat je wilt.
linkbuilding uitbesteden
Ramen lappen zonder strepen! Radio 2, de grootste familie.
De zon begint eindelijk weer te schijnen dus het wordt hoog tijd de ramen nog eens te lappen. Maar hoe poets je je ramen zodat er geen lelijke strepen zichtbaar zijn? De zon begint eindelijk weer te schijnen en dus wordt het hoog tijd om de ramen nog eens te lappen.
10 Tips om uw ramen te zemen Tielse Glashandel.
Door de zon drogen uw pas gezeemde ramen snel op waardoor er resten en strepen ontstaan. Zeem daarom uw ramen te zemen op een bewolkte dag. De ramen zullen opdrogen met een perfecte streeploze glans. Maak hoekjes schoon met wattenstaafjes. De randen van de ramen zijn verzamelplekjes van vuil. Het kost u erg veel moeite om dit met een normale spons of trekker weg te krijgen. Gebruik wattenstaafjes voor de moeilijk bereikbare plekjes. Een nette rand toont gelijk al veel schoner! Gebruik een oud T-shirt. Het klinkt gek, maar probeer eens met een oud T-shirt uw ramen te wassen. Oude T-shirts pluizen niet en werken absorberend. Ramen worden weer glanzend met dit eenvoudige gereedschap. Probeer ervoor te zorgen dat er zo weinig mogelijk schoonmaakmiddel en water op uw houtwerk komt. Gebruik niet te veel schoonmaakmiddel in één keer maar spuit steeds kleine beetjes.
Zó maak je de ramen perfect proper zonder strepen.
Nog een mogelijke oplossing: pel een ui, snij hem in vier delen en voeg ze toe aan je lauw water. Een chemisch reinigingsproduct is niet nodig. Kies het juiste materiaal. Om je ramen perfect proper te krijgen heb je ook nog volgende spullen nodig.: Kies verder het juiste moment om je ramen te lappen. Schijnt de zon fel?
Ramen lappen zonder vegen Schoonmaaktips Zin in meer Zin in meer.
Doop je spons in de zeepoplossing en knijp het meeste water er weer uit. en zeep je ramen goed in. Vergeet de hoekjes en de randen van je kozijn niet. Word lid van Zin in meer en geniet van exclusieve aanbiedingen! Je ramen lappen.
Ramen wassen in de winter: waar moet je op letten?
Je ramen hoeven natuurlijk niet elke drie weken gewassen te worden. Zeker wanneer het vriest, is het zelfs beter voor je ramen, en voor jezelf, of je ramen even niet te wassen. De voldoening is dan des te groter om je ramen nadien te wassen in de prille voorjaarszon.

Contacteer ons

muffe geur slaapkamer
ramen lappen in de zon
glazen wassen zonder strepen
natuursteen vloer schoonmaken
hoe kuisen
toiletrand
landelijke lusters
lusters landelijke stijl