natuursteen reinigen met azijn


Natuursteen schoonmaken met gewenst resultaat, een stralende vloer.
Hoe natuursteen schoonmaken is een veel gebruikte zoekterm in de zoekmachines wat er mis kan gaan. Natuursteen schoonmaken met azijn. Azijn is niet de beste ontkalker, met langdurig boenen verwijdert het enigszins kalk. Echter azijn is als zuur sterk genoeg om je fraaie natuursteen te beschadigen.
Waarom een natuurstenen vloer schoonmaken belangrijk is en hoe je dit doet.
Azijn heeft een te hoge PH-waarde voor natuursteen. Marmer kan niet tegen zuren dus moet je daar dan ook rekening mee houden. Laat je goed voorlichten wanneer je een dergelijke vloer laat leggen. Door een te zure stof te gebruiken als schoonmaakmiddel kan de natuurstenen vloer beschadigd worden. Graniet zou je wel met een zuur vloeimiddel kunnen schoonmaken. Deze natuursteen is daar tegen bestand. Voordat je een product aanschaft om het natuursteen schoon te maken zal je exact op moeten geven wat voor natuursteen je hebt. Dit zijn handelingen die je zelf kunt uitvoeren. Reinigen met een stoomreiniger is een goed alternatief.
Fles Azijn op leisteenvloer Resultaat witte kringen Bouwinfo.
Nu in ons nieuwe huis neem ik namaak natuursteentegels in de keuken, want met 2 honden en 2 kinderen zie ik het niet zitten om mij te ergeren aan vlekken die niet meer uitgaan, mijn werkblad is wel arduin wegens geen alternatief. k Vond het wel raar dat die tegels nog meer kosten dan de echte natuursteen. Lid vanaf: 12/08/2009. Geplaatst op: 09-02-2010 193457.: Voeg een andere quoty toe of reply now. Mijn vriendin heeft een fles azijn laten vallen op onze leisteen.
Marmer schoonmaken Vlekken verwijderen natuursteen Marmer onderhoud Graniet schoonmaken Graniet reinigen Onderhoud natuursteen schoonmaken Marmer reinigen Natuursteen reinigen.
Bij het verwijderen van vlekken uit een natuursteenvloer zoals marmer of hardsteen wil men nog wel eens de fout maken om het verkeerde schoonmaakmiddel te gebruiken zoals azijn of andere schoonmaakmiddelen met een te hoge PH-waarde. Hierbij komt het voor dat het natuursteen zo ernstig beschadigd dat het onherstelbaar is geworden. Handige tips voor het marmer onderhoud en marmer schoonmaken. Als u zelf vlekken gaat verwijderen adviseren wij u eerst even de vlekkenwijzer op de site te hanteren. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd in contact komen met Pro Floor Care. Toch meteen aan de gang met het reinigen van natuursteen, klik hieronder op het soort natuursteen.
Hoe natuursteen reinigen de gouden raad van Tante Kaat.
Je kan niet-gepolijste ruwe natuursteen reinigen door hem af te borstelen met een staalborstel of staalwol. Gebruik op een natuurstenen vloer nooit een detergent, dus ook geen afwasmiddel! Maak de vloer alleen schoon met zachte zeep of een product op basis van lijnolie.
Schrobben verboden: zo maak je natuursteen schoon Het Nieuwsblad.
Gebruik ook niet te veel water bij het reinigen, want dat beschadigt de vloer. Fabrikanten raden bovendien aan om de vloer te laten impregneren met een vocht en oliewerend product. Natuurstenen vloeren maak je schoon met een vochtige dweil en water waaraan een beetje zacht schoonmaakproduct is toegevoegd. Gebruik zeker geen producten met een te hoge pH-waarde bijvoorbeeld azijn, want dat kan de vloer onherstelbaar beschadigen. Gebruik evenmin soda op natuursteen.
Wat kan ik doen tegen een vlek van schoonmaakazijn op natuurstenen vloer?
De beste manier om vloer te reinigen. Is een bedrijf inschakelen Want natuursteen is duur vloer en ieder verkeerde behandeling kost meer dan speciaal bedrijven. Heb zelf een bedrijf voor mij vloer laten maken en nu ziet speciaal uit goed stralende vloer met onderhoud informatie en garantie reclamelink verwijderd door moderator. Geplaatst op 14-11-2014 om 1946.: Hoe krijg ik zeepvlekken uit een natuurstenen wasbakje in de WC. het was vloeibare handzeep. Geplaatst op 24-06-2014 om 0913.: Heel de steen stevig inwrijven met olie en een nachtje laten intrekken en de dag erna opblinken. Je zal misschien nog wel iets zien, maar de steen zou terug donker moeten zijn. Geplaatst op 18-06-2014 om 2051.: Bedankt voor de reactie. Daar was ik ook al bang voor dat er niets meer aan te doen is! Geplaatst op 18-06-2014 om 1650.: Azijn, en zeker schoonmaakazijn, is zuur en dat lost kalk op.
5 veelgemaakte fouten bij het kuisen van natuursteen.
Daarom geven we je 5 tips om je natuursteen te beschermen en in perfecte staat te behouden. Reinigen met azijn. Gebruik enkel reinigingsmiddelen die geschikt zijn voor natuursteen. Let hier ook op als je beroep doet op derden om je natuursteen te reinigen.

Contacteer ons

lusters modern
lusters kopen
moderne lusters
lusters design
kristallen lusters
natuursteen reinigen met soda
natuursteen reinigen met azijn
lusters landelijk