ruiten kuisen


Ramen lappen zonder strepen! Radio 2, de grootste familie.
De zon begint eindelijk weer te schijnen en dus wordt het hoog tijd om de ramen nog eens te lappen. Maar hoe poets je je ramen zodat er geen lelijke strepen meer zichtbaar zijn? Een vraag voor onze poetsmadammen Claudia Pascale.
Ramen schoonmaken Tips voor stralende ramen.
Door uw wensen of vragen in te vullen in het offerteformulier krijgt u binnen 2 werkdagen reactie van tot wel 6 aanbieders. Door de prijzen van deze aanbieders met elkaar te vergelijken weet u zeker dat u de goedkoopste deal sluit.
Ramen wassen zonder strepen: de truc met het krantenpapier KwadrO Ramen en Deuren. Page 1. arrow-right. hamburger.
Omdat we bij KwadrO toch wel iets kennen van ramen en jou graag helpen om ze in topconditie te houden, geven we je nog vijf tips die je wascomfort verhogen en je kans op strepen tot een absoluut minimum herleiden.
Ramen wassen zonder strepen Vraag het aan Liesbeth.
Gebruik meer citroensap als je een emmer water gebruikt. Ook witte azijn of schoonmaakazijn is perfect bruikbaar om de ramen te lappen. Voeg een scheut schoonmaakazijn toe aan een emmer lauw water en poets er je ramen streeploos mee schoon.
Huishouden: Ramen poetsen: Hoe voorkom je lelijke strepen op je ruiten?
Ga terug naar de homepage. Ramen poetsen: Hoe voorkom je lelijke strepen op je ruiten? Samen met Het Gents Platform Dienstencheques en VDAB geven we professioneel poetsadvies. Hier toont onze experte hoe je ramen kan poetsen zonder lelijke strepen. Benodigdheden voor het poetsen van ramen. bescherming bv een dweil. Werkwijze voor het poetsen van ramen. gebruik in het water dat je gebruikt om ramen te poetsen altijd detergent om druppels op de ramen tijdens het poetsen te vermijden. maak gebruik van een spons om de schuimvorming in het water van de emmer te bevorderen. de werkvolgorde en termen die bij het ramen poetsen horen, zoals droge zone, inwassen worden in het filmpje uitgelegd. belangrijk is dat je de ramen droog maakt door de raamtrekker in een vloeiende beweging van boven naar onder te bewegen. vergeet ook het kader van de ramen niet te poetsen. Bekijk andere video's' over Huishouden. link naar de video Kuisen, poetsen of schoonmaken.
Ramen lappen op 10 wijzen Het Nieuwsblad.
HET OORDEEL VAN DE GLAZENWASSER: Hoe doseer je in godsnaam een product dat niet dient om ruiten schoon te maken, maar voor de vaatwasser? Dit dure alternatief voor een gewone ruitenreiniger geurt lichtjes naar azijn en schuimt niet na aanbrengen op het raam.
Ramen wassen zonder strepen: tips van de ramenexpert!
Het toegevoegde schoonmaakmiddel zorgt voor de hygiƫne, de hogere buitentemperatuur maakt het regenwater voldoende warm en het is beter voor het milieu en je portemonnee. Daarnaast heeft regenwater het extra voordeel dat er geen kalk in zit, wat vaak de oorzaak vormt van strepen.
Zo zorg je voor glasheldere ramen Zin in meer.
Buitenramen, meer dan enkel glas. Stap 3: Voor de buitenkant van de ramen ga je op dezelfde manier te werk. Voor moeilijk bereikbare ramen gebruik je een zeem met uittrekbare stok om de ruiten te drogen. Maak het raam eerst vochtig en droog het met een doek af.

Contacteer ons

kristallen lusters tweedehands
landelijke lusters met kapjes
ruiten kuisen
antieke lusters gent
speciale lusters
brocante lusters
moderne lusters te koop
natuursteen schoonmaken badkamer